A 2020. évi országos közfoglalkoztatási program eredményei a KEFAG Zrt.-nél

Társaságunknál 2021. február 28-án befejeződött a 2020. évi országos közfoglalkoztatási program, melynek segítségével átlagosan 94 főnek biztosítottunk munkalehetőséget.

A program során a közfoglalkoztatottak csemetetermesztési, erdőápolási, út- és nyiladék-karbantartási munkákat végeztek és segítették az erdei tűzpásztarendszer fenntartását. Emellett részt vettek az illegális hulladéklerakók felszámolásában, a parlagfűmentesítésben, valamint a Kecskeméti Arborétumban és az erdőgazdaság által kezelt parkerdőkben és egyéb közjóléti objektumokban közcélú tevékenységeket láttak el.

A program a Belügyminisztérium több mint 110,1 millió forintos támogatásával valósult meg, amelyet a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. több mint 19 millió forint önerővel egészített ki. A KEFAG Zrt. 2021. március 3-tól a 2021. évi országos közfoglalkoztatási programban is részt vesz. Az előző programmal megegyezően a tervezett átlaglétszám 94 fő, a Belügyminisztérium terv szerinti hozzájárulása a programhoz pedig több mint 114,5 millió forint.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató