FESTŐI KISKUNSÁG

Festménykiállítás és vásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért a Népi Iparművészeti Gyűjteményben 2024. április 19. – június 14.

Kiállítás megnyitó: április 19. péntek 17 óra
Aukció: június 14. 17 óra

2023-ban 16. alkalommal került megrendezésre a Kiskunsági Alkotótábor a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Vendégházban.
A táborban résztvevő művészek (bármennyire is különböznek egymástól művészeti felfogásban, stílusban, technikában) abban közösek, hogy a természeti környezet, az erdő csendje és szépsége, a Bucka Vendégház nyugalma és kényelme hatással van minden alkotásukra.
A KEFAG Zrt. biztosítja a zavartalan alkotómunka hátterét, a művészek pedig gazdagítanak minket néhány festménnyel, grafikával és szoborral. Az eredmény több száz alkotás, melyek lenyomatai a táj szépségének és a szárnyaló fantáziának.

Ezekből az alkotásokból látható 50 db a kiállításon a Népi Iparművészeti Gyűjteményben (Kecskemét, Serfőző u. 19.) csaknem 2 hónapon keresztül, április 14-től június 13-ig.
Ezen felül további 15 alkotás kerül kalapács alá a június 14-én 17 órakor megrendezendő aukción.

Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!

Válasszon kedvére való alkotást!

Az aukcióra bocsájtott képek paramétereit és kikiáltási árait itt tekinthetik meg...
Az alkotók rövid életrajza itt...

A galéria itt megtekinthető:

Amennyiben a KEFAG Zrt. teljes gyűjteményében – a Google drive-on - talál kedvére való alkotást, kérjük, jelezze vásárlási szándékát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és bevesszük azt az aukciós listába!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató