A Gasztro ördögök elnyerték a Gasztrodizájn különdíjat a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon

2018. szeptember 1-jén immáron XII. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán. A fesztivál célja a vadhús népszerűsítése, bevonása a közétkeztetésbe, és megismertetése minél szélesebb fogyasztói réteggel.
A Vadex Zrt. által szervezett főzőversenyen, idén az ÖKOPAL Raklap Üzem munkatársai képviselték a KEFAG Zrt.-t. A főszakács Vilmos József, segítői pedig: Vilmosné Horváth-Teleki Klára, Kissné Dobos Anna Mária és Barna Péter voltak. A csapat a Gasztro ördögök nevet viselte, és névválasztásukhoz hűen, mind főztjük ízvilágában, mind standjuk berendezésében, a fűszeres, tüzes témát kívánták megjeleníteni.
A KEFAG Zrt. csapata vaddisznópörköltet főzött, melyhez juhtúrós-kapros nokedlit, vargányagombás angyalgaluskát, csípős savanyúságokat és csilis rágcsálnivalókat kínáltak. Standjuk hangulatával és megjelenésével elnyerték a Gasztrodizájn különdíjat, melyhez ezúton is szívből gratulálunk!

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató