A 2023-2024. évi országos közfoglalkoztatási program eredményei a KEFAG Zrt.-nél

Társaságunknál 2024. február 29-én befejeződött a 2023-2024. évi országos közfoglalkoztatási program, amelynek segítségével átlagosan 49 főnek biztosítottunk munkalehetőséget a térségben.

A program során a közfoglalkoztatottak csemetetermesztési, erdőápolási, út- és nyiladék-karbantartási munkákat végeztek, és segítették az erdei tűzpásztarendszer fenntartását. Emellett részt vettek az illegális hulladéklerakók felszámolásában, a parlagfűmentesítésben, valamint közcélú tevékenységeket láttak el a Kecskeméti Arborétumban, az erdőgazdaság által kezelt parkerdőkben és egyéb közjóléti objektumokban.

A program a Belügyminisztérium 44,5 millió forintos támogatásával valósult meg, amelyet a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. 7,1 millió forint önerővel egészített ki.

A KEFAG Zrt. részt vesz a 2024. évi országos közfoglalkoztatási programban is, amely 2024. március 4-től 2024. augusztus 31-ig tart. A tervezett átlaglétszám 54 fő, a Belügyminisztérium terv szerinti hozzájárulása a programhoz 52,2 millió forint.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató