Juniperus Parkerdészet

A JUNIPERUS Parkerdészetet a KEFAG Zrt. 1991-ben alapította meg Kecskeméten. E méltó nevet a boróka latin nevéről kapta, mely ennek a vidéknek védett, őshonos, jégkorszaki maradvány növénye.

Fő tevékenységünk a dísznövénytermesztés és kereskedelem. Feladatunk továbbá a színvonalas szakmai tanácsadás, a parképítés, a zöldfelület-fenntartás, a parkerdő-kezelés, parkosítás. Az Országfásítási Program részeként 2020 óta folyamatosan tartó Településfásítási Programban részt venni kívánó települések igényléseinek teljesítése is egységünkhöz fűződik.

Parkerdészetünket a hatalmas áruválaszték és az egyre növekvő vevőkör országos rangra emelte, illetve nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően számos európai országba is igény szerint szállítjuk növényeinket.

Dísznövénykertészetünk és faiskolánk fajtaválasztékának kialakításánál elsődleges szempontnak tekintjük a kertépítők, a faiskolai árudák, a parkosítást és utcafásítást tervező önkormányzatok és egyéb intézmények igényeinek legteljesebb körű kiszolgálását.

Központi telephelyünkön, Kecskemét-Kisfáiban több százez konténeres növénnyel rendelkezünk; a legkülönbözőbb mérettípusokban több száz növényfaj és fajta felhozatallal.

A díszfák nevelése a Kecskeméthez közel eső 22 hektáros városföldi csemetekertben; a jó minőségű örökzöldek előállítása pedig 1998 óta a megfelelő környezeti adottságú szombathelyi telephelyen történik.

Összességében a gazdálkodásba integrált, kihelyezett termesztéssel együtt jelenleg közel 60 hektáros területen folytatunk növénytermesztő és értékesítő tevékenységet.

A Juniperus Kert honlapja elérhető itt.

 

Tűzgyújtási tilalmak

KEFAG Zrt.

KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

Cím: Kecskemét, 6000 József Attila u. 2.
Tel. +36 76/510-400
Fax: +36 76/328-318
e-mail: kefag@kefag.hu
Faanyag kereskedelmi lánc technikai azonosító szám: AA0150286

Kapcsolat

Működési terület

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató