FSC® (FSC-C 168185) erdőgazdálkodási tanúsítás

A KEFAG Zrt. 2021. június 27-én megkapta a nemzetközileg ismert FSC® erdőgazdálkodási tanúsítását, amely megerősíti, hogy gazdálkodásunk során az erdőt oly módon kezeljük, amely megőrzi a biológiai sokféleséget és javát szolgálja a helyi lakosok és a munkavállalók életének, mindemellett biztosítja a gazdasági életképességet is.
Tíz olyan alapelv van, amelyet gazdálkodásunk során minden erdőműveletnél betartunk. Az alapelvek számos kérdésre kiterjednek, úgy mint a magas természetvédelmi értékek megőrzésére, a közösségi kapcsolatokra, a munkavállalók jogaira, vagy akár az erdőgazdálkodás környezeti és társadalmi hatásainak figyelemmel kísérésére. Az FSC® számos kritériumot is megad az egyes elvekkel kapcsolatban. Ezen alapelvek és kritériumok határozzák meg a felelős erdőgazdálkodás követelményeit.
Az FSC® tanúsítás kapcsolatot teremt a felelős termelés és a vásárló között, valamint garanciát nyújt a vevő számára, hogy a megvásárolt erdészeti termék útja nyomon követhető, és olyan erdőállományból származik, amely megfelelően kezelt és a letermelést követően felújításra kerül.

Erdőgazdálkodási politika

Gazdálkodási terv

Társadalmi hatásvizsgálat-kérdőív

Monitoring tevékenység

Védett természeti értékeink

Image

Tűzgyújtási tilalmak

KEFAG Zrt.

KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

Cím: Kecskemét, 6000 József Attila u. 2.
Tel. +36 76/510-400
Fax: +36 76/328-318
e-mail: kefag@kefag.hu
Faanyag kereskedelmi lánc technikai azonosító szám: AA0150286

Kapcsolat

Működési terület

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató