XVI. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

2023. szeptember 2-án került megrendezésre a Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán, a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. szervezésében.

A KEFAG Zrt. Császártöltési Erdészet és Központ munkatársai a csodaszépen dekorált standon gombás szarvaspörköltet főztek kapros-túrós galuskával. Főszakács Balogh K. József, kuktái: Balogh K. Róbert, Rostás Róbert, Dr. Haszonits Győző és Terjéki Tímea (dekoráció), Seres Ferenc, Seresné Gyenes Tünde, Dr. Andrési Dániel, Dr. Bárány Gábor.

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató