Vadászat

A KEFAG Zrt. 6 db vadászterületén, összesen 41.282 ha-on gyakorolja vadászati tevékenységét.
Ennek során a vadászható vadállomány fenntartását és hasznosítását egyidejűleg és egymástól elválaszthatatlanul igyekszünk biztosítani. Kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk a természet, szűkebb értelemben véve az erdő a vad és az ember harmóniájának megteremtésére.
Ezen a téren legfontosabb eszközeink a kiváló szakszemélyzetünk által végrehajtott, elsősorban az élőhelyekre és az vadállományra gyakorolt folyamatos fejlesztés. Emellett biztosítjuk többek között azt is, hogy a hozzánk érkező vadászvendégek a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek.

Vadászterületeink Összes terület
(ha)
Kerekegyháza 5 804
Nyír 2 777
Bugac 8 934
Császártöltés 11 634
Kelebia 11 450
Mélykút 683
  41 282

 

Adottságainknak megfelelően területeinken meghatározó a nagyvaddal való gazdálkodás, amelyek közül kiemelkedik a császártöltési gím-, illetve a Bács-Kiskun Megyei Értéktárba is felvett „Balotaszállási-kelebiai” dámszarvas populáció.

A nálunk elejtett trófeákról mindenkori Trófea ranglistánk ad tájékoztatást.

Amennyiben vadászati lehetőségeink iránt érdeklődik, töltse le Vadászati tájékoztatónkat vagy Vadászati árjegyzékünket, illetve közvetlenül forduljon Gyenes Károly vadászati és csemetetermesztési ágazatvezetőnkhöz (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató