Turizmus, szabadidő

Társaságunk a hagyományos erdészeti tevékenység szakmai színvonalának megtartása mellett külön figyelmet szentel a társadalmi elvárásokra is. Ennek érdekében hatékonyan veszünk részt a természet védelmében, számos közjóléti beruházással szolgálva az ismeretterjesztést és a környezettudatos nevelést.

Közreműködésünkkel létesült Kecskeméten – és a mai napig a mi kezelésünk alatt áll – az országos hírű, páratlan szépségű, 62 hektáros Arborétum.

Szintén társaságunk kezeli a kecskeméti Szent Hubertus Parkerdőt és a Csalánosi Parkerdőt, a Császártöltési Községi Parkerdőt valamint a Kelebiai Parkerdőt is, továbbá részt vállalunk a Kecskemét város méltó emlékhelyévé és pihenőhelyévé vált „Milliomodik hektár” parkerdő gondozásában is.

A Bugacon található Alföldfásítási Múzeumunkban a homoki erdőtelepítés történetével ismerkedhetnek meg a látogatók. A szomszédságában található Oktatási Kabinet konferenciák, tudományos és szakmai összejövetelek helyszíneként vehető igénybe.

A jól felszerelt vendégházaink (Bucka Szálló, Tőserdő Kastély) és vadászházaink (Bugacon és Kelebián) a vadászni és pihenni vágyók nyugodt, természetközeli kikapcsolódását szolgálják.

Kiemelt rendezvényeinkkel, pályázatainkkal az ember és a természet kapcsolatát szeretnénk erősíteni, megtalálva azokat a közös célokat, amelyeket széles körű összefogással tudunk a leghatékonyabban megvalósítani.

 

Szálláshely árak

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató