Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült Gál Sándor erdészeti igazgató 2021. március 21-én, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából

Az Agrárminisztérium 2021. március 21-én, az Erdők Világnapja alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetéssel ismerte el Gál Sándor erdészeti igazgató kollégánk, a KEFAG Zrt.-nél ez idáig végzett folyamatosan magas színvonalú tevékenységét.

Gál Sándor 1957-ben Kiskunhalason született, ahol általános iskolai tanulmányait is végezte, majd az erdésztechnikusi végzettségét 1977-ben szerezte meg a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakközépiskolában. Felsőfokú végzettségként 2002-ben agrármérnöki, majd 2005-ben a közgazdász szakmérnöki diplomáját vehette át.

KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. jogelődjénél 1975. július 1-én kezdte meg szakmai pályafutását, mint erdészgyakornok a Kiskunhalasi Erdészetnél.
1977-től kerületvezető erdész a rekettyei kerületben, 1982-től megbízott-, 1987-től kinevezett gépesítési műszaki vezető, majd munkája elismeréseként 1989-től fahasználati műszaki vezető. A rendszerváltást követő kárpótlások által létrejött magánerdő-tulajdonosokkal, magánerdő-gazdálkodókkal kiemelkedően jó kapcsolatot épített ki és ápolt, melynek következményeként a térségben a magánszféra beintegrálása a KEFAG Zrt. tevékenységébe példamutatóan fejlődött. Széles körű elfogadottságának köszönhetően megválasztották a KEFAG Üzemi Tanácsának elnökévé. Ebben a beosztásában szervezte és vezényelte le az első igazgató választást 1989 év végén.
Szervezeti összevonások miatt először a Dél-Kiskunsági Erdészetnél, majd a Császártöltési Erdészetnél végezte a fahasználati műszaki vezetői feladatait.
2006-tól 2013-ig az ÖKOPAL Kft. (majd a KEFAG Zrt.-be beolvadt ÖKOPAL Raklap Üzem) ügyvezető igazgatójaként irányította az üzem mindennapi feladatait. Ezen idő alatt sikerült stabilizálnia az üzem működését, eredményességét. Jó szervező készségének és vezetői képességének köszönhetően kialakult egy stabil középvezetői és munkás gárda, ami a megelőző évekre nem volt jellemző. 2013. szeptemberétől a Császártöltési Erdészet erdészeti igazgatója. Ebben a beosztásában a mai napig a társaság és a hosszú távú erdőgazdálkodás érdekeinek figyelembevételével tevékenykedik.
A KEFAG közösségi életében mindenkor tevékenyen és jó humorral vett részt. Létrehozója és jelenleg is aktív tagja, vezetője a KEFAG koronglövő csapatának.
Kiváló dolgozó kitüntetésben részesült 1983-ban.

Megköszönve eddigi munkáját ezúton is gratulálunk az elismeréshez Gál Sándornak, és minden kitüntetettnek!

http://www.fataj.hu

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató