Tovább folyik a „Tisztítsuk meg az Országot!” program

A KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt, a „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. üteméhez kapcsolódóan nyújtotta be pályázatát, amelyet a támogató IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. nyertesként bírált el. A projekt célja, hogy a Kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására.

A korábban megkezdett munka folytatásaként két egységünk: a KEFAG Zrt. Dél-kiskunsági Erdészet, valamint a Juniperus Parkerdészet munkatársai végeztek illegálisan lerakott hulladék eltávolítást.

Munkájuk eredményeképpen Balotaszállás és Kecskemét külterületén, valamint a Csalánosi Parkerdőben található, a vagyonkezelésünk alá tartozó és különösen szennyezett erdőrészleteit tisztították meg az illegális lerakással ide került háztartási vegyes hulladéktól.

A megszüntetést követően minden helyszínen kezdetét vette egy kamerarendszer kiépítése, valamint sorompók, valamint tájékoztató és figyelemfelhívó táblák elhelyezése, amellyel célunk a további illegális tevékenységek megakadályozása, illetve az elkövetők azonosítása.

Kérjük, tegyünk együtt környezetünk és az erdő tisztaságának megőrzéséért!

 

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató