A 2021. évi országos közfoglalkoztatási program eredményei a KEFAG Zrt.-nél

Társaságunknál 2022. február 28-án befejeződött a 2021. évi országos közfoglalkoztatási program, amelynek segítségével átlagosan 77 főnek biztosítottunk munkalehetőséget.

A program során a közfoglalkoztatottak csemetetermesztési, erdőápolási, út- és nyiladék-karbantartási munkákat végeztek és segítették az erdei tűzpásztarendszer fenntartását. Emellett részt vettek az illegális hulladéklerakók felszámolásában, a parlagfűmentesítésben, valamint a Kecskeméti Arborétumban és az erdőgazdaság által kezelt parkerdőkben és egyéb közjóléti objektumokban közcélú tevékenységeket láttak el.

A programban 1 fő közfoglalkoztatott zöldterületi kisgép-üzemeltető képzésen vett részt.  A képzés GINOP támogatásból valósult meg.

A program a Belügyminisztérium több mint 97,3 millió forintos támogatásával valósult meg, amelyet a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. 16,4 millió forint önerővel egészített ki.

A KEFAG Zrt. 2022. március 3-tól a 2022. évi országos közfoglalkoztatási programban is részt vesz. A tervezett átlaglétszám 73 fő, a Belügyminisztérium terv szerinti hozzájárulása a programhoz pedig 104,1 millió forint.

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató