Akire a jól megérdemelt pihenés vár, és aki átvette a stafétabotot

2022-ben a KEFAG Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese, Koczka Zoltán nyugállományba vonult, pozícióját dr. Bárány Gábor tölti be.

Koczka Zoltán élete első munkahelye a KEFAG Zrt. jogelődje, a Kiskunsági Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Kerekegyházi Erdészete volt, ahol 1981. szeptember 1. - 1982. május 31. között, mint gyakornok, majd ugyanitt 1982. június 1. - 1995. november 30. között erdőművelési műszaki vezető. A sorkatonai szolgálata után a Kecskeméti Erdőfelügyelőséghez került 1985. december 1-től először, mint erdőfelügyelő, majd 1987. október 1-től mint osztályvezető-helyettes.

1990. március 16-án tért vissza a KEFAG Zrt.-hez, mint a Kerekegyházi Erdészet erdészetvezetője. 1998. március 14-től a Központ csapatát erősítette mint erdőgazdálkodási osztályvezető-helyettes, majd 2007. január 1-től erdőgazdálkodási osztályvezető.

2014. augusztus 6-tól megbízott termelési vezérigazgató-helyettes, majd 2014 október 1-től kinevezett termelési vezérigazgató-helyettes.

Munkaviszonya nyugdíjba vonulása okán 2022. március 13-án ért véget. Ennek apropóján jelent meg Vele egy interjú a 21 állami erdőgazdaság közös lapjában, A mi erdőnk magazinban.

"Jó vonatokra szálltam fel": https://magyarmezogazdasag.hu/

A termelési vezérigazgató-helyettesi munkakört 2022. január 21-től dr. Bárány Gábor vette át, aki 2011. decemberében mint kutatási osztályvezető-helyettes állt munkába Társaságunknál, helyileg a mai Innovációs Központban (volt Erdészeti Szaporítóanyag Központ).

2014. októberétől a Központban dolgozott tovább mint erdőgazdálkodási osztályvezető, majd feladatköre a természetvédelemmel is kiegészült. Vezérigazgató-helyettesi pozíciója betöltése után az osztályvezetői feladatokat dr. Andrési Dániel végzi.

A KEFAG Zrt. jelen helyzetéről és jövőbeli terveiről, feladatairól az alábbi interjúban nyilatkozik - "Erdészgenerációk álma valósul meg" címmel: https://imagemagazin.hu

Társaságunk vezetősége és kollektívája ezúton is megköszönve fáradozását, jó egészségben eltöltött nyugdíjas éveket kíván Koczka Zoltánnak, és tartalmas, sikeres munkát utódjának, Bárány Gábornak!

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató