Sikeresen zárult a KEFAG Zrt első festmény-aukciója!

Forrás: Hírös.index

2011. december 5-én este több mint 30 érdeklődő jelent meg a KEFAG Zrt. aukcióján, ahol csaknem egy tucatnyi festmény talált gazdára. Az aukció darabjait a társaság bugaci alkotótáborában 2010-2011-ben készült, és a művészek által felajánlott képek alkották. Mint Makra Zsuzsanna PR referens köszöntőjében elmondta, az aukción befolyt összeg az „erdészek ajándékát”, vagyis a 2012-ben 25 éves Kecskeméti Arborétumot fogja gazdagítani.

Az alkotások 20 és 70 ezer forint közötti kikiáltási áron kerültek kalapács alá, melyeknél több esetben licitálás zajlott a leendő szakértő vásárlók között.

Sulyok Ferenc, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. vezérigazgatója az aukciót követően elmondta: ezzel a vállalat első aukciója lezárult, ám a jövőben évente szeretnék megrendezni. Továbbá megerősítette Makra Zsuzsannát, miszerint a vásárlók a képekért kifizetett összegekkel a jövőre 25. „születésnapját” ünneplő Kecskeméti Arborétumban megvalósuló beruházást támogatták. Hangsúlyozta, hogy a KEFAG Zrt. széleskörű közjóléti tevékenységét ismerve biztos benne, hogy a következő években is lesz helye a Kiskunsági Alkotótáborokban készülő alkotások ellenértékeként befolyó összegeknek.
A Társaság ezúton is köszöni a kiállításon és aukción való aktív részvételt!

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató