A 2022. évi országos közfoglalkoztatási program eredményei a KEFAG Zrt.-nél

Társaságunknál 2023. február 28-án befejeződött a 2022. évi országos közfoglalkoztatási program, amelynek segítségével átlagosan 58 főnek biztosítottunk munkalehetőséget.

A program során a közfoglalkoztatottak csemetetermesztési, erdőápolási, út- és nyiladék-karbantartási munkákat végeztek és segítették az erdei tűzpásztarendszer fenntartását. Emellett részt vettek az illegális hulladéklerakók felszámolásában, a parlagfűmentesítésben, valamint a Kecskeméti Arborétumban és az erdőgazdaság által kezelt parkerdőkben és egyéb közjóléti objektumokban közcélú tevékenységeket láttak el.

A program a Belügyminisztérium több mint 87,4 millió forintos támogatásával valósult meg, amelyet a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. 16,3 millió forint önerővel egészített ki.

A KEFAG Zrt. részt vesz a 2023. évi országos közfoglalkoztatási programban is, amely 2023. március 6-tól 2023. augusztus 31-ig tart. A tervezett átlaglétszám 57 fő, a Belügyminisztérium terv szerinti hozzájárulása a programhoz pedig 46,1 millió forint.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató