Miniszteri elismerő oklevelet kapott az Erdők Világnapja alkalmából a Bugaci Erdészet vezetőkönyvelője

Kovácsné Szabó Erzsébet vezetőkönyvelő 1983. szeptember 15-óta a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. alkalmazottja. Közel 40 éve végzett folyamatosan kimagasló munkája elismeréséért 2023. március 21-én, az Erdők Világnapján Miniszteri Elismerő Oklevél díjban részesült.

Kovácsné Szabó Erzsébet a középiskolai érettségi után az első és eddig egyetlen munkahelyén, a KEFAG Zrt. elődjénél kezdett el dolgozni. A Bugaci Erdészetnél először fizikai munkakörben a raktárban, majd pénztáros és később könyvelő munkakört töltött be. 2009. szeptember 1-től a mai napig vezetőkönyvelőként látja el feladatait.
Kiváló Dolgozó kitüntetésben részesült 1987-ben.

Nagyfokú munkabírásával és a munkához való hozzáállásával, őszinteségével és kedves személyiségével a Bugaci Erdészet kimagasló egyénisége és összefogó személye. Mindig példát mutat – főleg a fiatalabb kollégáknak – precizitásával. Az erdészeti igazgatónak nemcsak szakmai, hanem emberi vonalon is legfőbb támasza. Véleményére minden döntés előtt nemcsak az egység vezetője és a műszaki vezetők, hanem más vezetőkönyvelők, illetve a központi vezetők is bátran támaszkodhatnak. Vezetőkönyvelőként elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Bugaci Erdészet az elmúlt két évtizedben kimagasló eredményeket ért el.

A KEFAG Zrt. vezetősége és minden munkatársa nevében szívből gratulálunk Erzsikének az elismeréshez, munkájához további jó egészséget kívánunk!

Ezúton gratulálunk minden díjazottnak is!
https://kormany.hu/hirek/ovjuk-erdeinket-hogy-vedhesse-egeszsegunket

A 2023-as Erdők Világnapja kisvideója: https://youtu.be/R1Kb1Lv6eJw

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató