Megyei lövészverseny profiknak és amatőröknek

2012. augusztus 25-26-én Tiszakécskén rendezték meg a vadászok lövészversenyét. Minden pályán más és más repülő vadra, illetve futó nyúlra (azaz korongra) lőttek a versenyzők.

 

Külön versenyeztek a profik, illetve azok a vadászok, akik a lövészsportot nem versenyszerűen űzik. Az egyéni versenyt két kategóriában bonyolították le a profik között. A több éve jó eredményt produkáló versenyzők képviselték az A kategóriát, a díjazást nem nyert versenyzők pedig a B kategóriában szerepeltek.
A kategóriában száz korongból 91-et lőtt le Zöldág János (Soltvadkert) és Zsigó Imre (Kiskunfélegyháza). Közöttük az első hely sorsát tíz dublé lövéssel döntötték el. Itt Zöldág János egy koronggal többet lőtt le. A harmadik helyen Fehér Péter (Ballószög) végzett kilencven találattal. A B kategóriában az első helyet ifj. Vida Ferenc (Soltvadkert) szerezte meg 78 találattal. A második helyen Rontó Sándor 75, a harmadikon pedig Gál Sándor végzett 70 koronggal. Mind a ketten a KEFAG Zrt. Kecskemét versenyzői.
A vándorserleget a Kecskeméti Petőfi Vadásztársaság és a Kiskunfélegyházi Kunság VT közös csapata szerezte meg, egy ponttal megelőzve a Gemenci VT-t. Csapatversenyben első helyezett lett a Petőfi Vadásztársaság Kecskemét 272 ponttal, második a Gemenc Zrt. 230, harmadik a Kecskemét Városi Vadásztársaság 221 találattal.
Vasárnap szenior kategóriában hármas bajai siker született. Első lett Kárpáti Lajos 57, második Fülöp Attila 52, harmadik pedig Jobbágy András 44 találattal. Veteránoknál az első helyet Csordás József (Baja) szerezte meg 46 találattal. Második lett Szabó István (Kecskemét) 44, harmadik a szintén kecskeméti Szabó Géza 29 találattal.
A nőknél az első helyet Dávid Réka (Kecskemét) szerezte meg, második a bajai Jankovicsné Mikó Erzsébet, a harmadik Bekőné Polner Katalin (Kecskemét).
A KEFAG csapat tagjai voltak: Bekőné Polner Katalin, Gál Sándor, Huszárik Béla, Rabi Attila, Rontó Sándor, Trikk László

Ezúton is szívből gratulálunk minden résztvevő kollégánknak!

Forrás: http://www.baon.hu/

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató