Nem "a pálmát vittük", hanem a serleget hoztuk!
VI. Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon, Soponyán
Helyszín: Soponyai Sárvíz-Völgye Erdészeti, Vadászati, és Ökoturisztikai Központ (www.vadex.hu/hírek)
Igen erős mezőnyben, 67 főzőcsapat gasztronómiai remekéből ítélte a zsűri a legjobbnak kollégáink ételcsodáját:
Vargánya és rókagombával megbolondított szarvas pörkölt
többféle körettel tálalva: maceszgombóc, petrezselymes nokedli és sós burgonya vegyes házi savanyúsággal.
A szakértő bizottság az ételek ízét, valamint a tálalást és a stand dekorációját "egy kalap alatt" értékelte.
Csapattagok:
Bekőné Polner Katalin és Szalontai Sándor (Juniperus Parkerdészet)
Gilicze Péter és Ruskó Attila (ÖKOPAL Raklapüzem)
Köszönjük Kollégáinknak, hogy sikerükkel egy nem szakmába vágó területen is "öregbítik" erdőgazdaságunk jó hírét!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |