"Csendes" nyár után eseménydús "tanévkezdés" a KEFAG Zrt.-nél

2012. szeptember 1-én az ország három különböző pontján képviseltették magukat kollégáink:

- Ahogy már korábban hírül adtuk, az "Erdei Ételek Mestere" Vándorkupát hozta el kis csapatunk Soponyáról, az Országos Vadgasztronómiai Fesztiválról

- Szolnokon 46 fő jeleskedett az Országos Erdészeti és Faipari Sportnapokon a legkülönbözőbb sportágakban

Immár XVI. alkalommal került megrendezésre az Országos Erdészeti és Faipari Sportnapok, melynek idén a NEFAG Zrt. adott otthont Szolnok városában, 2012. szeptember 1-én. A több mint 500 fős rendezvény résztvevői 11 sportágban mérhették össze erejüket és tudásukat. Az eseményre 20 erdőgazdaság dolgozói és családtagjai, valamint a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságtól érkeztek versenyzők.

A Tiszaligeti Sportcsarnokban szombat reggel Dégi Zoltán, a NEFAG Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg a Sportnapokat, majd a megnyitó ünnepséget követően a sporté volt a főszerep. A versenyzők az alábbi sportágakban mérhették össze az erejüket: kispályás labdarúgás, streetball, asztalitenisz, bowling és futás. A Milléri lőtéren zajlott le a korongvadászat és a bukócélra történő kispuskalövészet. Továbbá lehetett még indulni úszásban és íjászatban. A szellemi sportok kedvelői is megmérkőzhettek egymással, melyre kiváló lehetőséget adott a sakk és tarokk verseny.

A Sportnap egyik legizgalmasabb versenyszáma a szombat délutáni Sárkányhajózás volt, melyben 12 csapat mérte össze erejét a Tiszán. A rendkívül szoros mezőnyben a KEFAG Zrt. kollektívája a 6. helyezést érte el.

Legeredményesebb (dobogós) versenyzőink:

  • Női íjászatban Farkas Magdolna 2.,
  • Női 800 m-es futásban Szeverényi Szilvia 3. és
  • Férfi gyors úszásban Benda Ákos szintén 3. helyezést ért el.

Összesítésben a KEFAG Zrt. 46 fős „csapata”5. helyezést ért el.

Gratulálunk és köszönjük a részvételt!

Az egyes sportágak részletes eredményei, és még több fénykép megtalálható a www.sportnapok.nefag.hu oldalon.


- A "bográcsalávaló" tüzifával járult hozzá a KEFAG Zrt.a IV. Kecskefőző Fesztivál sikeréhez Kecskeméten a Széchenyivárosi Piacon.

A hangulatról "meséljenek" a képek!


- Szeptember 8-án, szombaton a Juniperus Parkerdészet adott "otthont" az Alföldi Faiskolások Egyesületének kiállítással egybekötött vásárának. A ragyogó napsütésben minden kertbarát megtalálhatta a kedvére való növényt. Aki mégsem, azt várjuk szeretettel a Juniperus Szezonnyitó Vásárában szeptember 10-től 16-ig!

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató