Nyerjen velünk és vegye kedvezőbb áron EUR és egyedi raklapjait

raklap, EUR raklap, ipari raklapA KEFAG Zrt. több évtizede gyárt rakodólapot, raklapelemet és értékesít emellett aprítékot és fűrészport is. Társaságunk egyedi méretű ipari és EUR minősített raklapot gyárt két üzemében, melyhez most kedvező szállítási feltételeket és ingyenes raktározást is biztosít.

Fűrészüzemeink Jánoshalmán és Bugacon rugalmas technológiai megoldásokkal és hatékony szakmai tapasztalattal állnak új és korábbi partnereink rendelkezésére egyutas, egyedi raklapok és a kiváló minőségű EUR raklapok megrendelése esetén. Termékeink nyár és fenyő fafajból készülnek.

Magyarország legrégebbi raklapgyártójaként - számos hazai és külföldi referenciával - pontosságunk, és szigorú minőségi előírásoknak is megfelelő EUR raklapjaink kiváló védjegyünk a térségben.

Ön nyer, ha hosszú távon is velünk tervez, mert elkerülheti a költséges raktározást is. Mindemellett vasúti és közúti fuvarozásra rövid határidővel, az elérhető legjobb árszínvonalon tudunk ajánlatot adni.

Raklap árainkkal az Ön igényéhez igazodunk, amennyiben Önnek is a minőség, a megbízhatóság és a hosszú távú tervezhetőség a célja.

Ha Önnek csupán használt raklapra van szüksége, gondolja át, mit veszíthet pár év alatt a minőség és a profit rovására. Ha ezt megtette, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen ajánlatot kis- vagy nagytételű raklap megrendelésére!

Válasszon hazai alapanyagokból készült, egyedi raklap méretek közül!

Versenyképes raklap árak ipari és EUR raklapokra

Kínálatunk Partnereinknek:

- szakképzett munkatársak
- kiváló alapanyag
- ingyenes raktározás
- kedvező szállítási feltételek
- minőségi EUR raklapok
- hosszú távú biztonság
- tervezhetőség
- (akár rajzolt terv alapján) egyedi raklapok elkészítése
- egyutas és többutas raklapok kis és nagymennyiségben
- igény szerint hőkezelt rakodólapok

Tegyen próbára minket és legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!

Kérjen tőlünk ajánlatot: Mézes Lajos, kereskedelmi irodavezető, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 9468992

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató