SAJTÓKÖZLEMÉNY

Munkahelyi képzések a KEFAG Zrt.-nél

Uniós pályázati forrást nyert a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt., a több mint 60 millió forintos támogatásból a vállalkozás dolgozói a mindennapi munkavégzésükhöz szükséges fejlesztő képzéseken vehetnek részt.

A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0495 „Munkahelyi képzések a KEFAG Zrt.-nél” elnevezésű pályázati projekt keretében a KEFAG ZRT munkatársainak fejlesztését kívánjuk megvalósítani, összesen 162 alkalmazott számára biztosítunk képzési lehetőséget az elkövetkezendő hónapokban.

Munkavállalóink részére 2014.12.15.-ig tervezünk idegen nyelvi, informatikai, vállalatirányítással összefüggő projekt kontrolling illetve gondolkodásfejlesztő, a munkavállalók kompetenciájának és készségeinek fejlesztésre irányuló képzéseket. A képzések hozzájárulnak a vállalat versenyképességéhez és munkavállalóink egyéni munkaerő-piaci potenciáljának növeléséhez. A vállalat fontosnak tartja azt is, hogy munkatársaik felismerjék, hogy a megvalósult programok által a saját életminőségük és a munka-erőpiaci lehetőségeik is javulhatnak.

A projekt keretében megvalósuló képzéseink 2014.04.15.-től kezdődhettek meg.

Szerződések itt érhetők el:

 

 

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató