MUZSIKÁLT A NYÍRI-ERDŐ

"Muzsikál az erdő" a Hírös Városban programsorozat

A KEFAG Zrt. és a Muzsikál az Erdő Alapítvány közös szervezésében zenei betétekkel megspékelt erdőjárással ünnepeltünk a 2014-es Nyári Napfordulón, június 21-én, szombaton.
A kétórás Nyíri-erdei séta során Madácsi Sándor, erdészeti igazgató és Szabó Lajos, erdőmérnök (az alapítvány elnöke) meséltek az erdőgazdálkodás rejtelmeiről, az erdő csodálatos növény- és állatvilágáról. Szabó Sándor erdőhöz kötődő tárogatómuzsikával kápráztatott el bennünket, Bimbó Brigitta (a Vackor Vár Erdei Iskola munkatársa) pedig lélegzetelállító hangján szebbnél-szebb népdalokat énekelt erdőről, szerelemről...
https://www.facebook.com

Sokadik alkalommal volt vendégünk a Kecskeméti Csörömpölők Együttes, s kápráztatott el kicsiket-nagyokat fergeteges koncertjével!
https://www.facebook.com

Balog Péter gitárművész, a Városi Ifjúsági Fúvószenekar Kuna Lajos vezényletével és Szabó Sándor tárogatós adtak felejthetetlen koncertet a Szent Hubertus Parkerdő Hársfakörében. A test táplálásáról Mihócza Zsolt és gyermekei kemencében sült kenyérlángosról gondoskodtak. A minőségi borok rejtelmeibe a Kunsági Női Borrend és a Borháló képviselői által pillanthattak be a résztvevők.
https://www.facebook.com

Ezúton is köszönjük a fellépőknek és a közreműködőknek a színvonalas műsort, a langallót, s az ízletes borokat, valamint a vendégeknek az aktív közreműködést!
https://www.facebook.com

 

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató