Közfoglalkoztatási összefoglaló

2016. február 29-én befejeződött társaságunknál a 2015-2016. évi országos közfoglalkoztatási program. A program a Belügyminisztérium 522 millió forintos támogatásával valósult meg, melyet a KEFAG Zrt. több mint 25 millió forint önerővel egészített ki. A program során a közfoglalkoztatottak csemetetermesztési, erdőápolási, dísznövénytermesztési munkákat, út- és nyiladék-karbantartási munkákat végeztek, illegális hulladéklerakók felszámolásában vettek részt, a parkerdőkben, az arborétumban, az erdei iskolában és egyéb közjóléti objektumokban közcélú tevékenységeket, mintegy 600 hektáron parlagfű-mentesítést, emellett a fűrészüzemeinkben és a gépműhelyünkben kisegítő munkát végeztek. Képzési programban 25 fő közfoglalkoztatott vett részt. Támogatásból 13 fő kisgépkezelő és 1 fő pénzügyi ügyintéző képzése, míg a KEFAG Zrt. saját forrásából 11 fő motorfűrész-kezelő képzése valósult meg.
A KEFAG Zrt. 2016-2017-ben is részt vesz az országos közfoglalkoztatási programban, a tervezett átlaglétszám 364 fő, a Belügyminisztérium terv szerinti hozzájárulása a programhoz 477 millió forint.

Az Ásotthalmi Bedő Albert Alapítvány, illetve a Bedő Albert Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében a KEFAG Zrt. 13 dolgozója (ebből 11 fő közfoglalkoztatott) vett részt motorfűrész-kezelői képzésen.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató