Koczka Zoltán Bedő Albert díjas

OEE 147. Vándorgyűlés, Erdély

A 150 éves múlttal rendelkező Országos Erdészeti Egyesület több mint ezer fő részvételével Erdélyben szervezte meg 147. Vándorgyűlését 2016. június 22. és 25. között. Az 1951 óta működő Kecskeméti Helyi Csoport, mint az egyik legnagyobb helyi csoport idén több mint 50 fővel képviseltette magát a rendezvényen.

Nagy büszkeséggel töltött el minden Bács-Kiskun megyei résztvevőt, hogy Koczka Zoltán - a KEFAG Zrt. vezérigazgató helyettese, a Kecskeméti HCS titkára (2007 óta) épp Sepsikőröspatakon - Bedő Albert szülőhelyének (Kálnok) szomszédságában - Áder János köztársasági elnöktől és Zambó Péter, az OEE elnökétől vehette át a Bedő Albert Emlékérmet.
www.youtube.com

A Kecskeméti HCS minden tagja-, és a KEFAG Zrt. munkatársai nevében szívből gratulálunk az elismeréshez, és további munkájához kitartást és jó egészséget kívánunk!

A Vándorgyűlés résztvevői nevében itt mondunk köszönetet a rendezvény színvonalas lebonyolításáért az OEE munkatársainak és az erdélyi kollégáknak! Gratulálunk egyúttal minden díjazottnak egyesületi munkásságuk elismeréséhez!

Híradások a Vándorgyűlésről: vandorgyules.hu

Pillanatképek:

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató