Bugaci Erdészet majális

A Bugaci Erdészet a hagyományoknak megfelelően 2011-ben is megrendezte népszerű majálisát.

A Bugaci Erdészet a hagyományoknak megfelelően az idei évben is megrendezte a dolgozói (saját dolgozó és családtagjai, erdészetnél alkalmazott vállalkozók családtagjaival és munkavállalóival, közmunkásaink) körében rendkívül népszerű majálisát.

Jó döntésnek bizonyult, hogy a rendezvény időpontjául a szombatot választottuk, hiszen az időjárás ezen a napon kegyes volt hozzánk. Annak ellenére, hogy a középiskolás ballagások és a Bugaci-Bugacpusztaházai Önkormányzat által szervezett majális is ezen a napon volt, 430 fő részére tudtunk élni ebédmeghívásunkkal. A szakácsok ügyességét dicséri, hogy a több mint 200 kg marha és vaddisznó húsból készített pörkölt teljes egészében elfogyott. Ezt a teljesítményt már csak a palacsintát sütő hölgyek tudták felülmúlni, akik kb. 1.500 db-ot osztottak ki vendégeinknek.
A programok szervezésekor természetesen a gyerekeket állítottuk a középpontba. Nagy sikere volt az ugráló várnak, az élő csocsónak, a trambulinnak, a lovas kocsikázásnak, a kézműves foglalkozásnak és az ügyességi játékoknak. A legnagyobb meglepetés pedig kora délután érkezett, amikor sárkányrepülőről puha, csomagolt cukorkát szórtak a lelkes közönség közé.
A legkitartóbbak a délután 5 óra körül érkező esőig éltek vendégszeretetünkkel.
Ha lehetőségeink engedik, a következő évben sem szeretnénk a hagyományokkal szakítani.

 

Fodor Mihály

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató