"Muzsikál az erdő" a Hírös Városban programsorozat

2018. május 26-án, a Nyíri-erdő adott otthont a „Muzsikál az erdő” országos programsorozat nyitónapjának, a KEFAG Zrt. és a Muzsikál az Erdő Alapítvány közös szervezésében. A résztvevők gyönyörű napsütéses időben, virágzó hársfák között, farönkökön ülve élvezhették a zenei előadásokat.

A gyermekek először a Ciróka Bábszínház „Medve-ének” című előadását tekinthették meg, majd a Lóca együttes dalaira táncolhattak.

A délelőtti előadássorozat a kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak és diákjainak koncertjével ért véget.

Ebéd után Madácsi Sándor erdészeti igazgató és Szabó Lajos erdei sétára invitálta a rendezvény résztvevőit. A séta során hallhattunk a Nyíri erdő történetéről, testközelből ismerhettük meg annak növény- és állatvilágát, valamint kihangsúlyozásra került a természeti környezet megóvásának fontossága. A KEFAG Zrt. munkatársai Szabó Kocsis Zsuzsanna és Bimbó Brigitta az erdő sűrűjéből előbukkanva népdalcsokraikkal színesítették az erdei túrát.

A sétát követően megkezdődött a délutáni koncertsorozat a Millenniumi Hársfakörben. Fellépett Beke Márk és Gerhát László, az In Medias Brass Quintet, a Zoord együttes és a Fonó Zenekar.

A rendezvény borkóstolóval egybekötött családias hangulatú vacsorával zárult.

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató