Bű-Bájosok szarvaspörköltje "bájolta" el a zsűrit

I. helyezést ért el a KEFAG Zrt. ÖKOPAL Raklap Üzem munkatársainak csapata
a Vadgasztronómiai Fesztiválon

Több hónapos gondolkodás, ötletelés, anyagbeszerzés (kellékek felkutatása pincétől a padlásig), valamint bútorfestés előzte meg kollégáink győzelmét 2019. szeptember 7-én, a Pákozd-Sukorói Arborétumban megrendezett Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon. (http://vadgasztro.vadex.hu/)

Az alapötlet a jelmez volt, amihez azonnal passzolt a "boszorkánykonyha" gondolata. A konyha első beszerzett darabja egy különleges öntöttvas bogrács volt, amelyben víz hozzáadása nélkül főtt vajpuhára a szarvashús. Találtak egy igen régi, zöld konyhaszekrényt és asztalt, amelyekből nem kis munkával "vintage" darabokat varázsoltak, s ezek adták a stand berendezésének alapját. Mindehhez sok-sok boszorkányos kiegészítő is társult.

Barna Péter, Kisa Gábor, Kissné Dobos Anna és Vilmosné Horváth-Teleki Klára aztán ebben a bűbájos környezetben úgy forgatták a varázspálcájukat, hogy abból csakis a legfinomabb szarvaspörkölt kerekedhetett, melyet a szakértő zsűri is a legjobbnak ítélt.

Ezen felül a Bű-Bájosok hozhatták el az "Erdei Ételek Mestere" címet is, amely az abszolút győztes csapat díjazása oklevéllel, vándorkupával és tárgyjutalommal.

Ezúton is szívből gratulálunk Kollégáinknak és köszönjük a rendezvénybe fektetett munkájukat!

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató