KEFAG-os kollégáink is a kitüntetett erdészek között 2020. március 21., az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából

Szívből gratulálunk minden kitüntetettnek, köztük munkatársainknak is!

Az Agráminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott:

Kanyó Béla, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. faipari üzemvezetője részére, a bugaci raklapüzem három évtizedes eredményes vezetéséért, szakmai tevékenységéért.
Kanyó Béla 31 éve vezetője a KEFAG Zrt. 50 főt foglalkoztató Bugaci Faipari Üzemének. Tevékenységével nagyban segítette, hogy az üzem több évtizede folyamatosan nyereségesen működik, ezzel is hozzájárulva a részvénytársaság eredményességéhez. Vezetői teljesítményének értékét nagyban növeli, hogy a térségben hatványozottan előállt munkaerőhiány ellenére a termelés jelenleg is megfelelő szinten zajlik, ezzel is bizonyítva, hogy állami tulajdoni kereteken belül is van létjogosultsága hosszútávon működtetni egy komoly faipari üzemet.

Szalai Jenő László, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. nyugalmazott nehézgépkezelője részére, a közel öt évtizedes, a KEFAG erdőfelújítási és erdőtelepítési tevékenységét segítő magas színvonalú munkájáért.
Szalai Jenő László nehézgépkezelő a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. és jogelődjének munkavállalója ez év júniusában történt nyugdíjazásáig két hónap híján 49 éven keresztül segítette a KEFAG Zrt. erdőfelújítási és erdőtelepítési tevékenységét. Ez idő alatt mintegy 6000 ha felújítandó erdőterületen és 600 ha új erdő létesítésekor – erdőtelepítés során- végezte kifogástalan minőségben a talajelőkészítési munkákat, melyek a Homokhátságon való erdősítések sikerességét biztosítják.

A kitüntettek névsora az Országos Erdészeti Egyesület honlapján olvasható: www.oee.hu

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató