Festményvásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

2023-ban 16. alkalommal került megrendezésre a Kiskunsági Alkotótábor, a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Vendégházban.
Kiállítással egybekötött művészeti vásárt terveink szerint 2024 júniusában szervezünk, de annak érdekében, hogy a művészetkedvelők ne maradjanak alkotás nélkül, létrehoztunk egy galériát, ahol nemcsak gyönyörködhetnek a Társaságunk tulajdonát képező varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítunk a megvásárlásukra is. Az alkotások között található néhány olyan mű, amely nem az Alkotótáborban készült, hanem külön adományként került Társaságunk gyűjteményébe (Dulity Tibor, Kurencs Julianna, Sáska Tibor, Trombitásné Gombos Mária és Tóth László alkotásai).

A vásárlás menete:
Vásárlási szándékát – az alkotás(ok) megnevezésével - kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Makra Zsuzsanna +36 30 748 6914, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Ön által kiválasztott festményt 7 napos aukcióra bocsátjuk a https://galeriasavaria.hu/ oldalon, ahol Ön regisztrációt követően licitálhat az alkotásra.
Amennyiben az aukció alatt más nem licitál a képre, akkor Ön azt "kikiáltási áron" megkaphatja. Amennyiben viszont mást is érdekel, akkor Ön a licitálás szabályai szerint járhat el az aukciós oldalon, ha mindenképpen meg szeretné vásárolni a festményt.
Fizetési feltételek: az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre átutalással.

Átvétel: személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.

Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét a 36 éves - ingyenesen látogatható - Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!

Válasszon kedvére való alkotást! Lepje meg önmagát vagy szeretteit Karácsonyra egy festménnyel!

Festménylista itt...: https://drive.google.com/drive/folders/1Cm9j24hoZDx2ColVWvZDy4Bbl0MblP89?usp=sharing

Az alkotók rövid életrajza itt...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató