Bucka Vendégház

Varázslatos homokvilág

Magyarország egyik legkiemelkedőbb turisztikai látnivalója, a bugaci puszta már több mint száz éve fogadja a bel- és külföldi vendégeket.
A romantikus szépségű tájon láprétek, nedves kaszálók, szikes tavak, homoki erdők és puszták váltakoznak. A homokvidék és a buckákon kialakult borókás-nyáras erdők számos ritka növény- és állatfajnak adnak élőhelyet. A puszta pásztorhagyományai, különleges lovasbemutatói, a lovaglási és vadászati lehetőségek egész évben tartalmas kikapcsolódást biztosítanak az idelátogatóknak.


Bucka Vendégház

A védett terület közvetlen közelében, jó minőségű, a nemzetközi elvárásoknak is megfelelő szálláslehetőséget kínál a Bucka Vendégház. Az ápolt, nyugodt környezetben, egy kis erdő szélén álló, 15 szobás vendégház nagyobb csoportok fogadására is alkalmas.

NTAK regisztrációs szám: EG22044467

Információ, szállásfoglalás:
Provicsné Sági Ivett
6114 Bugac, Felsőmonostor 545.
Tel.: +36 76/575-520
Fax: 76/372-603
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: 46 39 17.99721, 19 40 12.34183
EOV: 697656,996 K, 145816,506 É
Térkép

Általános szerződési feltételek

Két egyágyas, és tizenhárom kétágyas (ágy méretek: 90 x 195 cm), pótágyazható, fürdőszobás, telefonos szobája összesen 39 fő kényelmes pihenését biztosítja, amely bővíthető az erdészethez tartozó, a szálló közelében található vadászházzal. Kellemes kikapcsolódási helyszín lehet a negyven főt befogadó, fedett kerthelyiség is. A Bucka Vendégház étkezési lehetőséget is biztosít, a bugaci konyha házias ízeit kínálva.

Az aktív pihenés kedvelőit a vendégház gondosan ápolt parkjában salakos teniszpálya, a közelben pedig koronglövészeti lehetőség várja, emellett a vendégek szép kirándulásokat tehetnek a környékbeli erdőkben, valamint felkereshetik a pusztai állattartás emlékeit őrző Pásztormúzeumot, megismerkedhetnek az ősi magyar állatfajtákkal (szürke marha, racka juh, mangalica, baromfifélék), és részt vehetnek a látványos pusztaprogramokon.

 

A vadászatot kedvelők a Bugac környéki erdőkben hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol jelentős őz- és kiváló trófeaminőségű dámállomány él. A vendégház szomszédságában található az Alföldfásítási Múzeum, az Oktatási Kabinet és a Bugaci Vadászház is.


Bucka Vendégház KEFAG Zrt. nagyobb térképen való megjelenítése

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató