V. Trófeaszemle a Vackor Várban

2017. november 16-án tartották a KEFAG Zrt. Bugaci és Észak-Kiskunsági Erdészete közös trófeaszemléjét a Vackor Vár Erdei Iskolában. A szemlén 42 trófeát állítottak ki.

A legnagyobb egy több mint 12 kilós, díjnyertes trófea volt a KEFAG Zrt. idei trófeaszemléjén, amit a Vackor Vár Erdei iskolában rendeztek csütörtök délután. A 42 kiállított trófea a 20 ezer hektáron és négy önálló vadászterületen fekvő Bugaci és Észak-Kiskunsági Erdészet dámgazdálkodásának színe-javát képviselte. Ugyan a mostani trófeákon még nem mutatkozik meg annak jele, hogy két éve vérfrissítést végeztek a Nyíri erdő és a bugaci terület vadállományában, de ez a későbbiekben remélhetőleg még több díjnyertes trófeát eredményez. Ez és a külföldi vadásztársak felé való nyitottság különösen fontos a közelgő, 2021-ben megrendezendő Vadászati Világkiállítás szempontjából.

Szabó Ferenc, a Fölművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium főtanácsadója beszédében hangsúlyozta, hogy a szemlén a KEFAG Zrt. kiemelkedő szakmai munkájának eredményét testesítik meg a kiállított vadászemlékek. Külön méltatta a tájegységi vadászok, a hatóság és a földtulajdonosok harmonikus együttműködését, ami nélkül a vadászterületek figyelemreméltó sikerei nem valósulhattak volna meg.

Forrás: baon.hu

Fotók: facebook.com

Médiahír:
keol.hu
kecskemetitv.hu

Vissza a kezdőlapra...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató