Dísznövény kereskedelem

Belföldi- és exportkereskedelmet folytatunk. Belföldi forgalmazásunk kis- és nagykereskedelemre tagozódik.

Kiskereskedelmünket a négy évvel ezelőtt korszerűsített árudánkban bonyolítjuk. Bízunk benne, hogy az edzett, szélsőséges körülményeket is jól tűrő díszfák, cserjék, évelők, többször iskolázott méretes fák, örökzöldek és szoliter növények bővülő fajta- és méretválasztéka mind teljesebben elégíti ki vevőink igényeit.

Nagykereskedelmünk a parképítők és viszonteladók révén épült fel, akik számára törzsvásárlói kedvezményeket is biztosítunk. Fontos partnereink a települések önkormányzatai és azok intézményei is. Számukra évente külön akciókat hirdetünk meg.

Exportkereskedelmünket a környező országokba bonyolítjuk. Kedvező áron, széles fajta- és méretválasztékban kínálunk díszfákat, díszcserjéket, fenyőket, örökzöldeket és konténerben nevelt növényeket. Egyenletesen jó minőséggel, szolíd árakkal, előzékeny kiszolgálással anyanyelvi szinten kötünk üzletet ezen vásárlóinkkal.

Bízunk benne, hogy környezetkultúránk megőrzését és fejlesztését szolgáló tevékenysége során ismertetőnk felkeltette érdeklődését. Eddigi bizalmukat és vásárlásaikat megköszönve szeretnénk vásárlóként köszönteni faiskolánkban.

Tűzgyújtási tilalmak

KEFAG Zrt.

KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

Cím: Kecskemét, 6000 József Attila u. 2.
Tel. +36 76/510-400
Fax: +36 76/328-318
e-mail: kefag@kefag.hu
Faanyag kereskedelmi lánc technikai azonosító szám: AA0150286

Kapcsolat

Működési terület

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató