Minőségirányítás

Társaságunk, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Bács-Kiskun megye állami erdőterületeiből mintegy 60 ezer hektárt kezel. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a rakodólap-gyártás, a mag- és csemetetermesztés, az erdőművelés, a fahasználat, az erdőgazdálkodási szolgáltatások, a kereskedelem és a vadgazdálkodás.

Tevékenységünk magas színvonalú ellátása érdekében bevezettük, működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert. Társaságunk felső vezetése kötelezettséget vállal arra, hogy biztosítja a szabvány előírásainak teljesítéséhez szükséges erőforrásokat.

Alapvető érdekünk, hogy vevőinket, megrendelőinket termékeinkkel, szolgáltatásainkkal a legnagyobb megelégedés mellett szolgáljuk ki, és a lehető legkevesebb okot adjunk reklamációkra.

 

Célunk:

A vezetési, az alapvető és a támogató folyamatok szabályozása, felügyelete annak érdekében, hogy az előírásoktól, igényektől való eltéréseket még abban a szakaszban felismerjük és kiszűrjük, melyben a helyesbítés költségei még alacsonyan tarthatók.

Hatékony helyesbítő és megelőző intézkedések bevezetésével előzzük meg a felismert eltérések ismétlődését.

Az alaptevékenységi folyamatokról gyűjtött és feldolgozott adatokkal alapozzuk meg a minőségirányítási rendszer továbbfejlesztését.
 

 Energiairányítás:

A Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. az MSZ EN ISO 50001:2019 szabvány szerinti energiairányítási rendszerben megfogalmazott követelmények szerint folytatja tevékenységét 2016. évtől.

A KEFAG Zrt. vezetése elkötelezte magát az energiafelhasználás és -fogyasztás csökkentése, az energiateljesítmény folyamatos javítása, valamint az ezekhez kapcsolódó hazai és nemzetközi jogi és egyéb követelmények betartása mellett.

A KEFAG Zrt. energiagazdálkodásának legfontosabb céljai:

      - hogy a tevékenysége során folyamatosan fejlessze folyamatait az energiahatékonyság és energiateljesítmény növelése érdekében;

      - hogy kisebb energiafogyasztású gépek és technológiák alkalmazásával csökkenjen az energiafogyasztás, ill. növekedjen az energiahatékonyság;

      - hogy termékek és szolgáltatások beszerzése, valamint új beruházások, technológiai fejlesztések során lényeges szempont legyen az energiahatékonyság;

      - hogy optimális energiafelhasználás és fogyasztás mellett, a környezeti erőforrások igénybevétele minimális mértékű legyen.

Az energiafogyasztás csökkentése, az energiateljesítmény javítása érdekében:

     - energiacélokat tűz ki és valósít meg, amelyekkel biztosítja az energiateljesítmény folyamatos javulását;

     - vezetősége elkötelezett, hogy a foglalkoztatottakat informálja, oktassa, motiválja és bevonja az energiacélok megvalósításába, valamint támogatja a szervezet energiateljesítményének javítása érdekében tett egyéni törekvéseket, javaslatokat és ötleteket.

2017-re vonatkozó éves szakreferensi jelentés

2018-ra vonatkozó éves szakreferensi jelentés

2019-re vonatkozó éves szakreferensi jelentés

2020-ra vonatkozó éves szakreferensi jelentés

2021-re vonatkozó éves szakreferensi jelentés

2022-re vonatkozó éves szakreferensi jelentés

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató